top of page
Box LogoGENCAT
logo-fahrerakademie
logo_SUPSI_30mm_ING-300x109
TKA Logo neu
marcas_PONSSEGVIAL_LOGO
logotraining
TTS-logo-cmyk
Logo - CNA BLU Pesaro e Urbino
The Partners

 

COS Mag Prenner & Partner GmbH

 

Mag. Prenner & Partner GmbH – COSGROUP – on pienyritys, joka sijaitsee Badenissa Itävallassa. Kouluttaminen on päätoimiala mutta konsultointipalvelut ovat kasvava osa yrityksen toimintaa.

 

Erityisesti kuljettajiin liittyvien koulutus- ja neuvontapalvelujen osalta COS on saanut huomattavan kokemuksen kaikista asiaan liittyvistä asioista, jotka viittaavat kuljettajien vaatimuksiin, jotka on määritelty EU-direktiivissä 2003/59. Koulutamme vuosittain yli 1000 kuljettajaa (autot, LCV ja HCV).

TRAINING 2000 on aikuiskoulutusorganisaatio, joka on sertifioitu Marche-alueella (Italia) alueellisessa ammatillisessa koulutuksessa, jolla on kokemusta eri koulutussektoreilta. Henkilöstöllä on kokemusta EU ERASMUS+ projekteihin osallistumisesta ja edistämisestä:  innovatiivisten koulutusmenetelmien kehittäminen, mukaan lukien e-oppiminen, tieto- ja viestintätekniikan välineet ja sosiaalinen media; innovaatioiden edistäminen liiketoiminnan johtamisessa, liiketoimintamalleissa, Design Thinking -suunnittelumallissa; kuljetusalan koulutusten kehittäminen ECVET-järjestelmän mukaisesti.

SUPSI - University of Applied Sciences and Arts of Southern Switzerland

 

Etelä-Sveitsin ammattikorkeakoulu (SUPSI) on yksi yhdeksästä Sveitsin ammattikorkeakoulusta. Sillä on yli 900 yhteistyökumppania ja 9000 opiskelijaa. SUPSI tarjoaa kandidaatin ja maisterin tutkintoja ja tarjoaa jatkokoulutusta.

Tutkimukseen kiinnitetään paljon huomiota. Perustamisestaan lähtien SUPSI on toteuttanut lukuisia tutkimushankkeita, jotka liittyvät pääasiassa sen didaktisten ohjelmien tieteellisiin aloihin. Tutkimusta tehdään keskeisillä aloilla eurooppalaisten ja kansallisten hankkeiden avulla. Erityisesti Information Systems and Networking Institute (ISIN) Innovatiivisten teknologioiden osastolta on aktiivinen eri aloilla, kuten verkko-oppimisessa, web-teknologiassa, verkottumisessa, tietoturva- ja tietojärjestelmissä. Soveltavien tutkimushankkeiden suuri määrä antaa SUPSI: lle mahdollisuuden osallistua suoraan alueen taloudelliseen ja sosiaaliseen kehitykseen.

 

Confederazione Nazionale dell’artigianato e della piccola e media impresa di Pesaro e Urbino – Italy

 

Pesaran ja Urbinon CNA on käsityö-, pien- ja keskisuurten yritysten ja uusien ammattien yhdistys.

Yhdistys edustaa kuljetusalan yrityksiä Pesaron ja Urbinon maakunnassa. Se on osa kansallista verkostoa, joka edustaa noin 35000 yritystä ja on UETR: n (Union Européenne de Transporteurs Routiers)  perustaja.

 

 

CNA FITA järjestää suoraan tai yhteistyössä koulutuskeskuksensa kanssa ammatillisten kuljettajien koulutuspolkuja vaarallisten aineiden kuljetuksesta vastaavien henkilöiden ja muiden henkilöiden kanssa. Organisaatio tarjoaa jatkuvaa koulutusta kuljettajien tarpeiden mukaan. Se on myös osa CERTICHIMin hallintoelintä, joka on tärkein kuljetusalan laadun sertifiointielin.

TKA TransLog Terminkurier Gmbh.

 

TKA-konserni on Itävallan eteläosissa sijaitsevan markkinatalouteen erikoistunut logistiikkayritys.

 

Ydinliiketoimintaamme ovat kansalliset ja kansainväliset pikatoimitukset. Olemme erikoistuneet myös asiakkaillemme räätälöityihin logistiikkaratkaisuihin sekä lääketieteellisiin tai vaarallisiin tuotteisiin erikoistuneisiin kuljetuksiin.

 

TKA koostuu nuoresta innovatiivisesta tiimistä, joka on aina valmis vastaamaan uusiin haasteisiin.

 

Yli 20 vuoden kokemuksella logistiikka-alalta pystymme tuomaan käytännön taitojamme Sprinter pro Driver -hankkeeseen.

TTS Työtehoseura

 

TTS on koulutus-, kehitys- ja tutkimuslaitos. Se perustettiin vuonna 1924 ja toimii 16 paikkakunnalla ympäri Suomea. TTS on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhteisö. TTS-jäsenistöön kuuluu yksityishenkilöitä, yhdistyksiä ja yrityksiä. TTS tarjoaa koulutuspalveluja, tutkimusta ja kehitystä pääasiassa seuraavilla aloilla: kuljetus, logistiikka, autotekniikka ja tuottavuus. TTS on suurin raskaiden ajoneuvojen kuljettajien perus- ja ammattikoulutuskeskus Suomessa.

 

Gencat Limited

 

 

Dublinissa Irlannissa toimiva Gencat on erikoistunut sääntelykonsultointi- ja koulutuspalveluita kuljetusyrityksille sekä tasavallassa että Pohjois-Irlannissa. Kuljettajan käyttäytymisen monitorointi, kuljettajien hallinta ja kuljettajan käyttäytymiseen liittyvät toimenpiteet ovat kasvava osa liiketoimintaa, jossa keskitytään voimakkaasti telematiikan analyysiin ja verkko-oppimisprosesseihin. Yritys tarjoaa ammattitaitoisia kuljettajia asiakasyrityksille tasoittamaan kausihuippujen (lomakaudett) kuormitusjaksoja. Kouluttajamme pääsevät siis tekemään kuljettajan työtä, jonka avulla he voivat jatkuvasti arvioida nykyisen ammattimaisen kuljettajan roolia monissa eri tehtävissä.

COS Mag Prenner & Partner GmbH

Website: www.cosgroup.eu

Email: office@cosgroup.eu

Tel: 0043 2252 25 95 27

Training 2000 p.s.c.

Website: www.training2000.it

Email: training2000@training2000.it

Tel: 0039 0721979988

SUPSI-DTI

Website: www.supsi.ch/isin_en

Email: lorenzo.sommaruga@supsi.ch

Tel.: +41 (0)58 666 6583

CNA Pesaro e Urbino

Website: www.cnapesaro.it

Email: battisti@cnapesaro.com

Tel.: 0039 0721 426128

TKA TransLog Terminkurier GmbH.

Website: www.tka.co.at

Email: j.guetler@tka.co.at

TTS Työtehoseura

Website: http://www.tts.fi

Email: pirita.niemi@tts.fi

Tel.: +358 44 7143 732

Gencat Limited

Barry Lyons

Siobhan O‘Mara

Website: www.gecncat.ie

Email: admin@gencat.ie

Tel: 00353 872 631 440

Tel: 00353 1 8600 444

bottom of page